Skolereiser til Uganda med Unitas Reiser

- opplev et av Afrikas mest autentiske land
Foto: Mikkel Østergaard

Uganda er et utrolig spennende reiseland. Det er et av de mest autentiske landene i Afrika og et opplagt reisemål for deg som vil oppleve noe annerledes. Vi tilbyr skoleturer hvor du kommer tett på lokalbefolkningen og får forståelse for deres hverdag.

I 1907 kalte Winston Churchill Uganda for Afrikas perle. Det var ikke ubegrunnet, verken den gang eller i dag. Afrikas perle er beriket med unike naturområder og et rikt dyreliv. Dette kombinert med en utrolig stor og gjestfri befolkning danner grunnlaget for en fantastisk skoletur.

På studieturen til Uganda kan vi blant annet arrangere et besøk til Murchison-fossen. Her kan du oppleve verdens lengste elv, Nilen, som springer ut fra fjellkjeden Mountains of the Moon. I tillegg byr Uganda på fjell, daler, savanner, regnskoger, elver og innsjøer. Samtidig er naturen hjemsted for ville dyr, som fjellgorillaen er spesielt kjent for og kan oppleves på nært hold flere steder i landet.

Uganda bærer på en grufull historie fra tiden under diktatur. I dag er landet fritt å reise i, og det er derfor nærliggende å utforske både fortid og nåtid i dette spennende reiselandet.

Kort sagt: Det er mye å utforske på studieturen til Uganda. Vi har mange års erfaring med å arrangere skoleturer til dette fantastiske reiselandet. Uansett om det er storby, bygd, kultur, natur, mennesker eller dyr, så finner vi den rette for deg. Vi arrangerer skoleturen eller studieturen etter dine ønsker. Ta kontakt med oss ​​i dag for å høre om mulighetene for din neste skoletur.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fant dessverre ingen reiser som passer med valgene dine, prøv å fjerne noen filtre