Skole- og studieturer til Afrika

- kulturmøter, frivillig arbeid og store opplevelser venter på dette fantastiske kontinentet

Det venter en opplevelse for livet hvis dere velger Afrika til deres neste skoletur eller studietur. En skole- eller studietur til Afrika er både reisen og pengene verdt.

Mange besøker Afrika for å dra på safari og se ville dyr, men det er mye mer å oppleve på dette store kontinentet. Afrika byr på fantastiske strender, herlige vinmarker, forbløffende fjellandskap og små landsbyer der fiske og jordbruk er hovedinntektskilden.

Vi har mange års erfaring med å arrangere skoleturer til Afrika. Uansett om studieturen går til Uganda, Sør-Afrika, Tanzania, finner vi overnatting og et program som oppfyller deres ønsker. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere ikke finner ønsket reisemål på våre nettsider. Vi har mange kontakter i området og kan sikkert hjelpe dere likevel.

Kulturmøter og frivillig arbeid

I Afrika kan vi arrangere kulturmøter og frivillig arbeid der dere kommer, helt tett på lokalbefolkningen.

Vi kan blant annet arrangere et besøk på en skole eller barnehjem i Uganda. Her får dere innsikt i lokalbefolkningens liv og hverdag. Det er også mulighet for å møte lokale kunstnere som deler sin historie om livet i Uganda.

På skoleturen til Zanzibar kan vi organisere frivillig arbeid der elevene deltar i prosjekter som gagner lokalsamfunnet. I Tanzania kan dere også få et innblikk i hvordan de jobber med å utvikle Afrika i en mer likeverdig retning.

Dere kan også besøke Sør-Afrika der dere vil oppleve et fantastisk dyreliv og komme tett på dyrene.
Mulighetene er mange. Hvis dere ønsker å oppleve de vakre kystområdene og bade eller dykke i havet, kan vi også organisere det.
Afrikas befolkning er svært gjestfri. Uansett hvor dere reiser på kontinentet, vil dere bli ønsket velkommen.
Vi står klare til å hjelpe med å organisere deres neste skole- eller studietur til Afrika. Vi kommer gjerne med forslag til hva dere kan oppleve på hvert enkelt reisemål – både de dere finner på siden og de som ikke er der. Dere er alltid velkomne til å ta kontakt med oss hvis dere har spesielle ønsker for turen. Vi har mange kontakter i området og skreddersyr turen etter deres ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fant dessverre ingen reiser som passer med valgene dine, prøv å fjerne noen filtre