Skole - og studiereiser

- lær mens du opplever

Skreddersydde gruppeturer til hele verden

En skoletur har alltid vært noe spesielt. Både elever, lærere og foreldre har store forventninger til skoleturen.

En skoletur skal inneholde et faglig element og gjøre det mulig for elevene å få dypere innsikt i et emne de jobber med på skolen. Samtidig er skoleturen en anledning til å oppleve en kultur som kan være annerledes enn den elevene selv har vokst opp i.
Og kanskje aller viktigst; en skoletur skal inneholde et sosialt element som bringer elevene nærmere hverandre.

Vi vet hvor viktig det er at en skoletur fungerer fra A til Å. Derfor skreddersyr vi turen for hver enkelt skolegruppe – hver gang. Vi har ikke en fast pakke eller produkt som vi plukker ned fra hyllen. Våre erfarne reisekonsulenter planlegger skoleturen i sammen med skolen og tilpasser turen etter deres ønsker. Det betyr at ingenting er umulig. Hvis dere ikke finner ønsket reisemål på vår nettside, kan dere ta kontakt med oss for å høre om mulighetene for deres skolegruppe.

Når vi planlegger studieturer med høyt faglig innhold, tar vi hensyn til eventuelle ønsker fra dere om fokus på et bestemt fag. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har spesielle ønsker for deres tur. Vi jobber alltid for at alle ender skal møtes, slik at vi kan arrangere turen dere ønsker. Det er den beste måten vi kan skape reiseopplevelser som gir trygghet, nærhet og mening.


✔ Sparring og gode råd
✔ Stor «know how» i ryggen
✔ Én erfaren reisekonsulent fra A-Å
✔ Troverdighet, ærlighet og trygghet
✔ Sikkerhet hele veien – også under reisen
✔ Beskyttelse og dekning ifølge Loven om Pakkereiser
✔ 24 timers vakttelefon på reisen
✔ Morsomme og lærerike skoleturer og studieturer i hele verden

Vis mere Vis mindre
Destinasjon
Lande

Alfabetisk

Tema
Transportform