Stikling - Unitas Rejsers klimaskov, Uganda, CSR, Bæredygtighed, klimakompensation

Humanitære reiser

for kirkelige og humanitære organisasjoner

Vi hjelper de som hjelper verden

Tlf.: 2223 1230 | E-mail: travelteam@unitasreiser.no

Det er ikke alltid lett å komme til de stedene i verden hvor det er behov for utvikling og (nød)hjelp. Dette innebærer ofte kompliserte reiseplaner som kan endres på kort varsel. Derfor ser vi det som vårt edleste arbeid å hjelpe mennesker ut til områder der det trengs hjelp. Hjelp som redder liv, forebygger sykdommer, utdanner og trener, bygger og bygger om og ikke minst gir mennesker håp.

Vi er stolte over at vi som reisearrangør kan bidra til å gjøre alt dette mulig. Hver dag hører vi historier fra verdens hotspots. Det er med på å gi oss et innblikk i hvor viktig et stykke arbeid som vi som reisearrangør er med på å legge til rette for. Derfor tilstreber vi å ha en profesjonell tilnærming, hvor vi jobber fleksibelt og har stort fokus på å møte og forstå våre kunder, slik at reisen tilpasses de individuelle behovene til hver enkelt reisende.

Jacob Høgsted Jensen
Avdelingssjef for humanitæravdelingen i Unitas Reiser

I vår humanitære avdeling har vi gleden av å betjene både danske og utenlandske kirkelige og humanitær organisasjoner. Vi har gjort dette i mange år, og i dag teller vi over 150 organisasjoner som våre kunder, og vi dekker over 80 prosent av det danske markedet.

Visste du?

Vi kan tilby en humanitær billett, som er spesielt tilpasset reiser med et humanitært formål. Denne billettypen inkluderer vanligvis ekstra bagasje, og den er mer fleksibel når det gjelder endringer og kanselleringer helt frem til avreisetidspunktet.

På reisen med vår humanitære avdeling får du…

✔ Profesjonell veiledning og service fra ansatte som til sammen har mer enn 110 års erfaring i reiselivsbransjen
✔ Levering av humanitære flyreiser
✔ Nødtelefon utenom ordinær åpningstid
✔ Et pålitelig reisebyrå i ryggen fra start til slutt
✔ Trygghet og troverdighet

Non-profit

Unitas Reiser eies av Unitas Rejser og KFUK-KFUM Norge, som er en del av verdens største ungdomsbevegelse YMCA og YWCA. Vi startet med mål om å fremme reiser for ungdom og dermed skape forståelse mellom mennesker. Denne ideen er fortsatt en del av vårt konsept, som gjennom årene har økt til et bredt spekter av tilbud til primært skoler og kirkelige og humanitære organisasjoner.

Nødtelefon

Vårt nødtelefonnummer er bemannet utenom våre vanlige åpningstider, inkludert ferie- og helligdager. Nødtelefonen brukes i situasjoner der du som reisende trenger hjelp i forbin-delse med reisen din, dersom det oppstår flyforsinkelser og/eller kanselleringer. Fra 01.12.22 vil nødtelefonen i Humanitær avdeling betjenes av engelsktalende ansatte fra vår partner Arrive Agencies. Nødtelefonnummeret forblir det samme som alltid og vises på den reisendes flybillett. Vær oppmerksom på at det belastes et gebyr for denne tjenesten.

Foto: Mikkel Østergaard

Bæredyktige reiser

Mange humanitære og kirkelige organisasjoner har økt sitt fokus på bærekraft de siste årene. Dette gjelder selvsagt også i forbindelse med reisevirksomhet. Derfor tilbyr vi deg klimakompensasjon for reisen din. Vi investerer pengene i vårt klimaprosjekt i Uganda, som vi driver i samarbeid med Folkekirkens Nødhjælp.

Se hva våre kunder sier

Uansett hvem vi ringer fra Unitas Rejsers ansatte møter vi et profesjonelt team som står klare til å hjelpe i enhver situasjon. Vi har ingenting å utsette på Unitas Rejsers tjeneste.

Hanne Lyngsø-Dahl
HR-støtte ved Røde Kors i Danmark
Unitas_CSR_Uganda

Det som er spesielt bra med de humanitære billettene er at de signaliserer hva slags oppdrag vi har som organisasjon

Lene Grønbech
konsernassistent i SOS-barnebyer

Jeg har ikke annet enn ros til Unitas for hjelpen de har gitt. De var der for oss. En ekstra garanti, en ekstra sikkerhet.

Bent Olesen
misjonskonsulent ved Luthersk misjon

“Når vi som misjonsorganisasjon har ansvar for medarbeidere som reiser ut er det viktig med trygghet. Vi har en god og tillitsfull dialog med Unitas Reiser og vi har blitt godt kjent etter hvert. I dag føler jeg at å ringe til Unitas Reiser er som å spørre en kollega om hjelp.”

Eva Madsen
Eva Madsen, personalkonsulent ved Danmission

Jeg finner en spesifikk billett til en spesifikk gjest, men så kommer Unitas med et bedre tilbud. Vi får personlig behandling og de skreddersyr hver tur til oss – reiser som er billige og som oss.

Trésor Kankindi
OMSORG Danmark

Jeg kunne priset dem opp til himmelen, vi er veldig fornøyde med dem. De er søte og imøtekomende og de gjør det de kan – de tryller frem magi.

Eva Lindberg
Kontorassistent i PlanBørnefonden