Reise- og avbestillingsforsikring

- trygghet og sikkerhet på reisen
Foto: Gouda

Reise- og avbestillingsforsikring

«I det øyeblikket tenkte jeg, at dette går helt galt», sier Annelise Vestergaard, som falt på hotellrommet på reise til Roma og brakk lårbeinet. Annelise Vestergaard er sikker på at hun i fremtiden alltid må tegne reiseforsikring når hun skal på tur.

Unitas Reiser samarbeider med Gouda Reiseforsikring og har gjort det i mange år. Hos oss har du mulighet til å tegne både avbestillingsforsikring og reiseforsikring gjennom din reisekonsulent.

Vær oppmerksom på at du allerede kan være dekket av reise- eller avbestillingsforsikring via ditt innbo-forsikringsselskap, kredittkort eller lignende. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være forskjeller i forsikringsdekningen.

Nedenfor har vi listet opp en rekke grunner til at du bør tegne reiseforsikring hos Gouda:

  • I mange turistområder er det ingen offentlige behandlingstilbud, og de private sykehusene avviser det blå kortet. Du må derfor transportere deg til nærmeste offentlige sykehus.
  • Standarden på offentlige sykehus kan være svært forskjellig fra norske forhold, for eksempel i forhold til pleie, mat og service. I noen land fraråder Gouda til og med bruk av offentlige sykehus.
  • I noen land er det egenbetaling.
  • Det er ingen mulighet for å bruke en norsk legevakt med norsk legehjelp.
  • Eventuell transport hjem til Norge er for egen regning.

Med privat reiseforsikring hos Gouda er det mulig å ringe en norsktalende nødsentral hele døgnet.

Du kan lese mer om de ulike forsikringene og hva de dekker ved å åpne pdf-ene nedenfor (åpnes i ny fane).

Ta kontakt med oss ​​dersom du ønsker å tegne reiseforsikring gjennom Gouda, slik at du er fullforsikret på reisen dersom uhellet skulle være ute.

Gouda Rejseforsikring

Vi anbefaler alltid våre kunder å tegne reiseforsikring når de reiser til utlandet. På Gouda Alarmsentral kan du være sikker på rask og effektiv hjelp døgnet rundt – uansett hvor i verden du er.

Du kan enten tegne en reiseforsikring som gjelder for én reiseperiode, eller du kan vurdere å tegne en årlig reiseforsikring som gjelder for flere reiser i løpet av et år.

Les mer om mulighetene til Gouda Reiseforsikring og bestille fra reiseforsikring hos Unitas Reiser* når du bestiller flybilletten. Da trenger du ikke tenke mer på det.

Er du fra Danmark? Bruk denne linken

Er du fra Norge? Bruk denne linken

Er du fra Sverige? Bruk denne linken

Gouda Avbestillingsforsikring

Få pengene tilbake hvis du må avbestille reisen! Når du tegner en avbestillingsforsikring, får du sikkerhet før avreise. Du får dekning ved akutt sykdom frem til avreisetidspunktet samt ved bl.a. skilsmisse og oppsigelse fra full jobb.

Les mer om hva en Gouda Avbestillingsforsikring dekker.

Merk! Dersom du ønsker å tegne avbestillingsforsikring, må dette gjøres samtidig med bestilling av reisen*.

Er du fra Danmark?Bruk denne linken[KSA|UR2]

Er du fra Norge? Bruk denne linken

Er du fra Sverige? Bruk denne linken

*For ordens skyld: Unitas Reiser mottar provisjon for salg av Goudas reise- og avbestillingsforsikringsprodukter.