Unitas_CSR_Bæredygtighed

Våre verdier

hos Unitas Reiser

Våre verdier

Unitas Rejser er basert på verdier som strekker seg langt tilbake i vår historie. Verdier som vi setter pris på og ønsker å beskytte, men som også er i stadig utvikling. Vi har alle vært med på å formulere og utvikle verdiene som beskriver hva vi står for som mennesker og som selskap.

Nedenfor får du et innblikk i hvordan vi tenker og jobber i Unitas Reiser.

Faglighet

Vi er to skritt foran

Den daglige gulroten for oss er å skape en vellykket reise for alle våre kunder. Det er det som driver oss og får blodet til å pumpe i organismen vi kaller Unitas reiser. For oss handler det om mer enn bare en reise fra A til B – det er viktig for oss å være forsiktige og ærefulle i organisasjonen. I en bransje med høy teknologisk utvikling, skarp konkurranse og økonomiske utfordringer er det vår service og profesjonalitet som skaper verdi for våre kunder. Det er derfor vi beskytter vår personlige og profesjonelle kompetanse. Vi streber alltid etter å ligge to steg foran i arbeidet med våre reiser.

Troverdighet

Vi er kundens kollega

Vi verdsetter det nære, personlige forholdet i Unitas Rejser. Når vi snakker med våre kunder, forretningspartnere og hverandre, er ærlighet og forventningsavklaring et viktig grunnlag for dialogen. Enten det handler om komfort på bussen, kansellering av billetter eller reisens program. Vi ser på oss selv som kundens kollega fremfor selgeren i den andre enden av linja. Vi strekker oss ekstra fordi vi brenner for det vi gjør. For oss er ryddighet og troverdighet grunnlaget for godt samarbeid.

Samarbejdet med agenter, leverandører og andre partnere

Romslighet

Vi verdsetter forskjellighet

Hos Unitas Reiser mener vi at det må være rom for mangfold for å skape det beste fellesskapet og de beste løsningene. Den uformelle tonen er et godt bilde på Unitas Reiser, hvor det er rom for medbestemmelse, en «frekk» bemerkning og respekt for den enkelte.

Vi skaper romslighet ved å være åpne og imøtekommende for nye innspill. Det er de rare vinklingene og oppgavene som gir ekstra krydder til hverdagen og åpner øynene for nye måter å gjøre ting på.

Utvikling

– vi utfordrer oss selv og hverandre

Hos Unitas Rejser elsker vi tradisjoner, men samtidig streber vi etter å utfordre oss selv og hverandre til å tenke i nye baner og løsninger. I et reisebyrå med 70 år under beltet er det viktig at vi holder liv i nye ideer, spesielt når hverdagen og vanene trenger seg på. Ved å være proaktive møter vi kundenes spesielle ønsker og behov i en bransje som er i rivende utvikling. Vi er nysgjerrige og klare til å tilpasse oss nye faglige og teknologiske innspill.

UnitasRejser_Medarbejdere2022