Sverige_Stockholm_GamlaStan

Skoleturer til Europa

Opplev kulturforskjellene tett på

Skoleturer i Europa

Europa er et populært reisemål for mange skoleklasser som skal på studietur. De fleste landene kan nås med en overkommelig bussreise fra Norge. Europa byr også på en rekke historiske og kulturelle opplevelser som elevene kjenner fra skolebøkene. Unitas Reiser er eksperter på skoleturer i Europa, og vi skreddersyr reisen etter deres ønsker.

Vi arrangerer skole- og studieturer til de fleste europeiske land, uansett om dere reiser med buss, tog eller fly.

Selv om Europa geografisk sett ligger nær Norge, vil dere kunne oppleve kulturer som er svært forskjellige fra den norske. Vi kan hjelpe med å arrangere besøk på en skole eller en bedrift, hvor dere kommer helt inn under huden på de lokale. Vi kan også anbefale aktiviteter hvor dere får følelsen av hvordan det er å bo og leve i landet dere besøker.

Besøk Europas hovedsteder

Kjenn det pulserende storbylivet i en av Europas fantastiske hovedsteder. Her lever ulike kulturer side om side, og opplevelsene står i kø for å bli utforsket. Vi kan også arrangere besøk på museer, inngang til severdigheter og førsteklasses underholdning.

Berlin og Krakow er blant våre bestselgere. Vi kjenner byene veldig godt og kan derfor hjelpe dere med å finne aktiviteter som passer perfekt for dere.
Går turen til Roma, kan dere utforske levninger fra Romerrikets storhetstid eller besøke Peterskirken og setet for den romersk-katolske kirken i Vatikanet.

Dere kan også være aktive på en eventyrreise. Vi hjelper med å arrangere aktiviteter som får pulsen opp og styrker samholdet i gruppen.

Utforsk dine interesser på studieturen.

Vi tilbyr også reiser med fokus på ulike fagområder. Enten det dreier seg om sport, teater eller historie, hjelper vi gjerne med å finne den rette destinasjonen for dere, og lager deretter et program som passer dere.

Ta kontakt med oss når skoleturen eller studieturen går til Europa. Vi har et sterkt team av spesialister som står klare til å hjelpe dere.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fant dessverre ingen reiser som passer med valgene dine, prøv å fjerne noen filtre