Skoleturer til Tyskland med Unitas Reiser

- overraskelsene ligger mot sør

En tur til Tyskland er for mange forbundet med kjøring på motorveien for å komme videre til sørligere himmelstrøk. Det er synd, for det venter en mengde opplevelser på vei mot sør. Hvis dere kjører av motorveien, vil dere oppdage mange spennende og sjarmerende steder, samt et imøtekommende folk. Mellom lavlandet, kystene i nord og Alpene i sør finnes et kupert terreng med elver og innsjøer, våtmarker, skog, mellomhøye fjellandskaper og jordbruksområder.

Hovedstaden Berlin er et populært reisemål for skoleklasser – og det forstår vi godt. Berlin er en moderne og pulserende storby som stadig er i utvikling. Enten det er deres første besøk i Berlin eller dere har vært der utallige ganger, er det alltid mulighet for å prøve noe nytt.

I Berlin kan dere utforske hendelsene fra 2. verdenskrig og delingen mellom øst og vest. Vi kan også hjelpe med å bestille inngang til museer og andre severdigheter i byen.

Hos Unitas Reiser tilpasser vi deres skoletur eller studiereise til Tyskland etter deres ønsker. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fant dessverre ingen reiser som passer med valgene dine, prøv å fjerne noen filtre