Skoleturer til Italia med Unitas Reiser

- uendelige muligheter for eventyr, gastronomi og kultur i Støvellandet

Italia har så mye å by på at det kan være vanskelig å velge hvor den neste studieturen, skireisen eller eventyrreisen til Italia skal gå.

Action og eventyr venter i det nordlige Italia

I Toscana vil dere støte på gamle middelalderbyer og postkort-landskap. Roma byr på enestående gamle bygninger, førsteklasses severdigheter og uendelige shoppingmuligheter. Tar dere en tur rundt i landet, vil dere bli betatt av ville blomster, beitende kyr og sjarmerende små fjellbyer. Ja, Italia har alt, og vi ser frem til å hjelpe dere med å finne den helt rette destinasjonen for deres reise.

I Italia er det rikelig med muligheter for at de eventyrlystne kan få opp pulsen. Toscana og det nordlige Italia danner den perfekte rammen for en reise der eventyr står i sentrum. Dere kan eventuelt kombinere eventyraktivitetene med et besøk i en av områdets fantastiske storbyer, der kulturen står i høysetet. Vi kan også arrangere aktiviteter med fokus på noen av områdets kulinariske fristelser som pizza, skinke, vin og olivenolje.

Vi kan også anbefale området rundt Lignano Sabbiadoro, der sportsopplevelsene står i kø.

Om vinteren ønsker det nordlige Italia skientusiaster velkommen til skianleggene, som frister med gode bakker og vakker utsikt.

Kultur, kunst og arkitektur i de italienske storbyene

Er dere på jakt etter en reise med fokus på kultur og historie, ligger verden for deres føtter i Italia. Overalt kan dere oppleve vakre kirker og historiske severdigheter, både i storbyene og i de små landsbyene. På en studietur til Roma kan dere besøke Peterskirken og få et innblikk i den fantastiske arkitekturen, kunsten og historien. Besøk også Colosseum og Forum Romanum og opplev de storslåtte bygningene fra romernes storhetstid. Eller opplev atmosfæren på en gatekafé mens dere nyter gastronomien og de ferske råvarene.

Unitas Reiser har mange års erfaring med å arrangere skoleturer og studieturer til Italia. Ta kontakt og fortell oss deres ønsker, så finner vi den helt rette destinasjonen for dere.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fant dessverre ingen reiser som passer med valgene dine, prøv å fjerne noen filtre